Gambar B&P

Gambar B&P

mengenai kami

"Belacan dan Paku" ialah lakonan dua kawan rapat yang suka bercakap dalam bahasa malaysia.. Kedua-dua wataknya berasal dari USA dan tinggal di Sarawak/Sabah selama setahun lebih.. Belacan & Paku sungguh minat segalanya yang berkaitan dengan Malaysia... MALAYSIA BOLEH!

Friday, February 11, 2011

FBI Apa Saja



B&P dijemput untuk menjadi tetamu istimewa bagi show FBI Apa Saja TV9 bersama sama dengan Cikgu Shida.
Teruskanlah sokong kami. Jasa baik kamu semua kami takkan lupakan.

Klik sini untuk tengok gambar kami ditemubual oleh FBI.
Tapi bagi orang yang terlepas tengok show FBI hari itu,sila ke Youtube untuk melihatnya.

Sila 'like' kami di Facebook Fanpage juga.
Untuk mengetahui perkembangan kami, add saja Twitter.

Terima Kasih. B&P.

16 comments:

  1. tapi sikit saja kan kamu becakap hari tu.. =)

    tahniah belacan, kamu kawin suda kan..

    ReplyDelete
  2. apa-apa aje la belacan dan paku...

    belacan...tahniah....^^

    ReplyDelete
  3. Belacan dan Paku! Bila nak belajar Bahasa Melayu Sarawak?

    ReplyDelete
  4. luv u guys........hehehe...saya sudah tgk..nice!

    ReplyDelete
  5. cayalah paku dan belacan !! luv u guys ^__^

    ReplyDelete
  6. perghh...u guys awesome!aikk...silap..cakap orang puteh pula...=p
    Kalau di jodohkan dengan cikgu Shida agak sesuai gitu kan..tahniah sekali lagi dari Kacang sekeluarga...^^'

    ReplyDelete
  7. Belacan dan Paku!!! yeahhhh terror sungguh la anda!


    btw, Teacher Shida =))


    Entry yeayy!,.Maybe u tak ♥ i

    ReplyDelete
  8. belacan & paku best sangat-sangat ! haha.

    anyway, i follow u. follow me back yo ! :o

    ReplyDelete
  9. hahaha...
    try la pucuk paku pulak...
    make pulok ngan budu...
    haha..

    ReplyDelete
  10. KHAS UNTUK BELANCAN DAN PAKU
    http://cikwanielovela.blogspot.com/2011/03/belacan-dan-paku-comel.html

    ReplyDelete
  11. belacan paku dan video korang memasak...ajar lah masak ...saya nak belajar masak dengan paku dan belacan hehe!

    ReplyDelete
  12. paku dan juga belacan
    kini jadi femes
    tumpuan malaysia
    video mereka
    video mereka
    terdapat d u tube
    menjadi hiburan
    menjadi ingatan
    amal dan jasamu
    di negeri kami
    Sabah dan Sarawak

    ReplyDelete
  13. hai belacan dan paku. kamu berdua ni lucu.

    ReplyDelete
  14. belacan dan paku. kamu sudah lupakan malaysia kah?
    di mana kamu kini berada? jadi sukarelawan di negara lain pula? Malaysia rindu sama kamu berdua... =)

    ReplyDelete